Ekspresowe risotto

 
Potrawy z mięsem
1 osoba
łatwy
30 minut

Ekspresowe risotto

Składniki:
  • 1 opakowanie
    Risotto Tomate IL GUSTO DELL’ITALIA®
  • 5 plastrów
    boczku
  • 50 g
    włoskiego sera tartego IL GUSTO DELL’ITALIA®
  • 100 g
    jabłuszek kaparowych IL GUSTO DELL’ITALIA®
  • 3/4 łyżki
    świeżo mielonego pieprzu
  • 4 łyżki
    oliwy z oliwek
  • sól

Przygotowanie:

Krok 1Ugotuj Risotto Tomate IL GUSTO DELL’ITALIA®
według przepisu na opakowaniu.

Krok 2Rozgrzej piekarnik do 200°C i upiecz plastry boczku.

Krok 3Gotowe risotto dopraw do smaku pieprzem, solą
i świeżą oliwą.

Krok 4Udekoruj pieczonym boczkiem i kaparami.

Krok 5Posyp tartym włoskim
serem.

* Oferta ważna w podanym terminie lub do wyczerpania zapasów.

*
Oferta ważna w podanym terminie lub do wyczerpania zapasów.