BIO Kapusta Kiszona. Kapusta kiszona dobrze wpływa na procesy trawienia i układ pokarmowy, dodatkowo wzmacnia odporność, oraz zmniejsza poziom cholesterolu we krwi, pozytywnie wpływa na układ krążenia, poprawia kondycję skóry. Kapusta kiszona zawiera witaminę C, magnez, potas, żelazo i wapń.
WARTOŚĆi ODŻYWCZE | 100 g/ml |
---|---|
Wartość energetyczna | 75 kJ / 18kcal |
Tłuszcz | <0,13g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,10g |
Węglowodany | 1,77g |
w tym cukry | < 0,50g |
Błonnik | 0g |
Białko | 1,18g |
Sól | 2,08g |
Sód | 0g |
Wapń | 0g |
Po zakupie produkt należy przechowywać w lodówce.
Kapusta kiszona zawiera witaminę C, potas oraz magnez, żelazo i wapń. Jest także źródłem witamin z grupy B, witaminy A, E oraz K.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)
Wymagana aktywacja wiadomości (SMS)
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail / SMS)