2. ALDI po raz pierwszy z ofertą najmu na targach SCF CEE

Informacja prasowa z 22.09.2021

ALDI na targach

ALDI po raz pierwszy z ofertą najmu na targach SCF CEE

Sieć ALDI po raz pierwszy zaprezentuje swoją ofertę najmu na największych targach nieruchomości handlowych w Europie Środkowo-Wschodniej SCF CEE 2021. W trakcie trwania targów od 22 do 23 września, eksperci z ALDI przedstawią możliwości współpracy z najemcami na terenie całego kraju. Z przedstawicielami firmy będzie można spotkać się na stoisku nr 500.

ALDI posiada już 182 sklepy w całej Polsce i wciąż pojawia się w nowych lokalizacjach. Budynki ALDI, w pełni nowoczesne i projektowane w zgodzie z energooszczędnymi technologiami, znajdują się w miejscach dobrze skomunikowanych, idealnych do rozwoju biznesu. Marka, która przyciąga do swoich sklepów rzesze klientów poza nowymi lokalizacjami szuka najemców, którzy wspólnie z nią zechcą prężnie poszerzać własną działalność.

ALDI na targach

Rozwój naszej sieci to dla nas podstawa, nowe sklepy ALDI powstają na terenie całej Polski – wyjaśniaTomasz Gawlik, Dyrektor Obszaru Nieruchomości i Ekspansji sieci ALDI w Polsce. – W wielu lokalizacjach mamy do zaoferowania lokale na wynajem. Jako wystawcy na targach SCF CEE chcemy nawiązać kontakty i zaprezentować powierzchnie handlowe, gotowe do  udostępnienia  naszym przyszłym najemcom. Dobra lokalizacja, korzystne warunki i bliskie sąsiedztwo ALDI z pewnością przysłużą się rozwojowi biznesu – dodaje Tomasz Gawlik.

W ramach rozwoju sieci w całej Polsce ALDI zwiększa swoją aktywność na branżowych wydarzeniach poszukując  zarówno nowych kontaktów dających możliwość dalszej ekspansji marki jak i najemców chętnych do współdzielenia biznesowych przestrzeni. Sieć rozwija się dynamicznie, a jej sklepy dostępne są już w całym kraju. Powierzchnie na wynajem zlokalizowane są głównie w centrach mieszkaniowych, dobrze skomunikowanych z innymi częściami miasta,  z miejscami parkingowymi oraz blisko rozpoznawalnego sklepu, co daje możliwość rozwoju biznesowego  innym najemcom.

Targi SCF CEE 2021 przyciągają tysiące partnerów zainteresowanych rozwojem sieci handlowych i najemców centrów handlowych. Sieć ALDI po raz pierwszy uczestniczy w tym wydarzeniu jako wystawca. Z przedstawicielami firmy będzie można spotkać się na stoisku nr 500 już od 22 do 23 września w Warszawie, w Centrum Expo XXI.

O ALDI

ALDI w Polsce posiada 182 sklepy i zatrudnia blisko 3500 pracowników. Spółka stawia na długotrwałe, sprawiedliwe i niezawodne relacje handlowe z dostawcami oraz spełnianie wymogów firmy odpowiedzialnej społecznie. Nowe hasło marki brzmi „Raz ALDI, zawsze ALDI”, bo po ulubione produkty chętnie się wraca.

ALDI Polska jest częścią grupy przedsiębiorstw ALDI Nord – jednego z wiodących międzynarodowych detalistów. Spółka oferuje klientom w dziewięciu krajach europejskich wysokiej jakości produkty w najniższej możliwej cenie. Kluczem do sukcesu Grupy ALDI Nord jest zespół ponad 77 000 pracowników zatrudnionych w Belgii, Danii, Francji, Niemczech, Luksemburgu, Niderlandach, Polsce, Portugalii i Hiszpanii. WięcejnaWWW.aldi.pl