2. Drewniane zabawki świąteczne - inspiracje od ALDI

Drewniane zabawki świąteczne - inspiracje od ALDI

Informacja prasowa z 29.10.2021

Świąteczne prezenty z czystym sumieniem!

Doskonałą okazją do tego jest oferta wysokiej jakości drewnianych zabawek ze znakiem FSC® dostępnych od 30 października w sklepach sieci. To mądry wybór, który z czystym sumieniem sieć poleca rodzicom.

Prezenty świąteczne to wspaniała tradycja, która umila spotkania w rodzinnym gronie. Warto pomyśleć o nich z wyprzedzeniem i nie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę, by nasz wybór był mądry, przemyślany i sprawiał radość. Dlaczego obok zakupów na kolację nie kupić od razu prezentów  – pyta ALDI?

W tym roku sieć oferuje duży wybór wysokiej jakości zabawek z drewna ze znakiem FSC®, w cenach od 24,99 PLN. Zabawki te bawią i stymulują rozwój dzieci poprzez aktywizację i wzmocnienie wyobraźni, kreatywności, motoryki, koncentracji i inteligencji przestrzennej. Znak FSC® jest gwarancją, że zabawka produkowana jest z troską o naturę i ludzi. Kupując produkty z tym znakiem, konsumenci wspierają ekologiczne, społeczne i zrównoważone zarządzanie lasami na świecie. Dlatego po udanych zakupach w ALDI można wrócić do domu z czystym sumieniem.

dla dzieci, instrumenty muzyczne i wiele innych. Oferta ważna od soboty 30.10. lub do wyczerpania zapasów.

O ALDI

ALDI w Polsce posiada 186 sklepów i zatrudnia blisko 3500 pracowników. Spółka stawia na długotrwałe, sprawiedliwe i niezawodne relacje handlowe z dostawcami oraz spełnianie wymogów firmy odpowiedzialnej społecznie. Nowe hasło marki brzmi „Raz ALDI, zawsze ALDI”, bo po ulubione produkty chętnie się wraca.

ALDI Polska jest częścią grupy przedsiębiorstw ALDI Nord – jednego z wiodących międzynarodowych detalistów. Spółka oferuje klientom w dziewięciu krajach europejskich wysokiej jakości produkty w najniższej możliwej cenie. Kluczem do sukcesu Grupy ALDI Nord jest zespół ponad 77 000 pracowników zatrudnionych w Belgii, Danii, Francji, Niemczech, Luksemburgu, Niderlandach, Polsce, Portugalii i Hiszpanii. WięcejnaWWW.aldi.pl