2. Produkty RL9 w ofercie ALDI

Produkty RL9 Roberta Lewandowskiego

w ofercie ALDI

W ramach najnowszej promocji w ALDI dostępny jest wybór produktów marki RL9 sygnowanych przez Roberta Lewandowskiego. W asortymencie ALDI znajdą się między innymi baton musli, ciastko owsiane, czy kawa liofilizowana. Oferta ważna jest do wyczerpania zapasów.

To prawdziwa gratka dla fanów polskiego piłkarza oraz dla miłośników zdrowego odżywiania i aktywnego trybu życia – zapewnia ALDI. Pod hasłem Niezbędnik Kibica sieć proponuje klientom całą gamę produktów i napojów spożywczych. Wśród nich znalazły się także markowe produkty słynnego piłkarza pod marką RL9: IceTea Junior RL9,  kawa ziarnista, mielona i rozpuszczalna liofilizowana, musli z płatkami owsianymi o smaku truskawki, banana i kakao, ciastko owsiane z kokosem i migdałami oraz baton musli.

Już wcześniej sieć zaskoczyła fanów Lewego i w ramach czasowej oferty prezentowała wybór tekstyliów domowych, ubrań i bielizny z wizerunkiem Roberta Lewandowskiego - komplet pościeli, body niemowlęce i piżamę dziecięcą. Tym razem klienci będą mogli skosztować przysmaków marki RL9. Sieć zapowiada, że wkrótce w ofercie czasowej pojawią się kolejne produkty sygnowane markami rodziny Lewandowskich.

ALDI sukcesywnie wprowadza do swojego asortymentu produkty wspierające zbilansowaną dietę, produkty Weje i bio. W 2020 roku ALDI w Polsce wprowadziła do swojej oferty nową markę własną – ŚwieżeJesz. Nowym brandem oznaczone zostały warzywa i owoce dostępne w ALDI, spośród których ponad połowa to produkty pochodzące od polskich rolników i sadowników. Wprowadzenie marki ŚwieżeJesz był kolejnym krokiem sieci w celu podkreślenia eksponowanego przez markę atutu świeżości i zwrócenie uwagi na tę kategorię w codziennych zakupach.

ALDI w Polsce posiada 171 sklepów i zatrudnia blisko 3500 pracowników. Spółka stawia na długotrwałe, sprawiedliwe i niezawodne relacje handlowe z dostawcami oraz spełnianie wymogów firmy odpowiedzialnej społecznie. Nowe hasło marki brzmi „Raz ALDI, zawsze ALDI”, bo po ulubione produkty chętnie się wraca.

ALDI Polska jest częścią grupy przedsiębiorstw ALDI Nord – jednego z wiodących międzynarodowych detalistów. Spółka oferuje klientom w dziewięciu krajach europejskich wysokiej jakości produkty w najniższej możliwej cenie. Kluczem do sukcesu Grupy ALDI Nord jest zespół ponad 77 000 pracowników zatrudnionych w Belgii, Danii, Francji, Niemczech, Luksemburgu, Niderlandach, Polsce, Portugalii i Hiszpanii. WięcejnaWWW.aldi.pl