1. Kolekcja ubrań Plus Size Angeliny Kirsch w ALDI

Kolekcja ubrań Plus Size Angeliny Kirsch w ALDI

02.06.2020

a

Od środy 3 czerwca w ofercie ALDI dostępna będzie kolekcja ubrań XXL dla kobiet zaprojektowana przez niemiecką modelkę plus size Angelinę Kirsch. To kolejna współpraca sieci ALDI z modelką. Stylowe, letnie sukienki, koszulki, spodnie oraz stroje kąpielowe nabyć będzie można w okazyjnych cenach.

Angelina Kirsch to najbardziej znana niemiecka modelka plus size, która projektuje również eleganckie i ponadczasowe ubrania dla pań noszących rozmiar XXL. Dostępna od środy we wszystkich sklepach ALDI kolekcja ROCK YOUR CURVES , to kolejna okazja do nabycia w sieci ubrań zaprojektowanych przez modelkę. W skład kolekcji wchodzą sukienki, tuniki, T-shirty, szorty oraz spodnie. W ofercie ALDI znajdą się również stroje kąpielowe w rozmiarze XXL.

- Pierwsza kolekcja spotkała się z uznaniem moich fanów, dlatego nie mogłam się oprzeć i chciałam zaskoczyć klientów również kolekcją letnią.Zwłaszcza stroje kąpielowe są bliskie memu sercu – dla pań mających krągłości bardzo trudne jest znalezienie pięknych, a jednocześnie dobrze leżących kostiumów kąpielowych czy bikini, dlatego włączyłam je do aktualnej kolekcji – wyjaśnia Angelina Kirsch.

Kolekcję ROCK YOUR CURVES wyróżniają żywe kolory takie jak niebieski, różowy i jasny letni żółty, które w połączeniu z modnymi trendami w nadruku, takimi jak kropki i paski oraz delikatnymi tkaninami, tworzą piękne i wygodne stylizacje. Całość zaprojektowana została w taki sposób, by dopasowywać się i odpowiednio modelować sylwetkę.

z

- W ALDI cenimy różnorodność i staramy się dopasowywać naszą ofertę do potrzeb wszystkich klientów. Chcemy, aby nasze klientki podczas codziennych zakupów miały okazję pomyśleć przez chwilę o sobie i sięgnąć po skrojone z myślą o nich stylowe ubrania. Mamy nadzieję, że zaprojektowana przez Angelinę Kirsch kolekcja ROCK YOUR CURVES  spotka się z uznaniem pań i świetnie sprawdzi się podczas oficjalnych wyjść czy codziennych aktywności – mówi Agnieszka Prochota, Dyrektor Pionu Zarządzania Kategoriami ALDI Polska.

Sieć sklepów ALDI konsekwentnie rozwija i uatrakcyjnia swój asortyment spoza kategorii spożywczej, oferując klientom zarówno wysokiej jakości produkty marki własnej jak i współpracując z wybranymi partnerami. Niedawno w ofercie ALDI znalazła się m.in. kolekcja ubrań dla całej rodziny zaprojektowana przez Łukasza Podolskiego, a wcześniej w sklepach sieci klienci skorzystać mogli z oferty płyt winylowych, instaxów, artykułów marki SMART by Lancerto czy Esotiq.

ALDI to międzynarodowa sieć dyskontów posiadająca głównie na zachodzie i południu Polski 140 sklepów i zatrudniająca niemal 3000 pracowników. Jest jedną z wiodących firm handlowych w Europie. Strategia ALDI to wyselekcjonowany asortyment wysokiej jakości w dobrej cenie. Oprócz tego spółka stawia na długotrwałe, sprawiedliwe i niezawodne relacje handlowe z dostawcami oraz spełnianie wymogów firmy odpowiedzialnej społecznie. Nowe hasło marki brzmi „Raz ALDI, zawsze ALDI”, bo po ulubione produkty chętnie się wraca.