łatwy
5min.
45min.
| 4 Porcje | |
|---|---|
| 200 g | czekolady wykwintnej Moser Roth z 70 % kakao |
| 400 g | tofu |
| 160 ml | soku jabłkowego Rio d'oro |
| 1 opak. | cukru wanilinowego |
| 100 g | ciastek korzennych Biscotto |
| 2 łyżki stołowe | konfitury malinowej |
| 125 g | malin |
| krokant (prażone migdały) – do posypania | |
| Niektóre artykuły są dostępne w naszej ofercie tylko sezonowo. | |
Czekoladę posiekaj na kawałki i rozpuść. Tofu pokrój w kostkę i zmiksuj na gładką masę z cukrem wanilinowym i 125 ml soku jabłkowego. Delikatnie wmieszaj roztopioną czekoladę. Ciastka korzenne połam na drobne kawałeczki i wmieszaj do masy. Przełóż krem w chłodne miejsce na ok. 30 minut
Pozostały sok rozmieszaj z konfiturą malinową i podgrzej. Maliny ostrożnie umyj i delikatnie wmieszaj do sosu.
Mus podziel na porcje, oblej gorącym sosem malinowym i posyp krokantem.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)