łatwy
45min.
| 0 Porcje | |
|---|---|
| 1,5 szklanki | borówek amerykańskich |
| 2 szklanki | mąki pszennej |
| 0,5 szklanki | cukru |
| 2 łyżeczki | proszku do pieczenia BACK FAMILY |
| 2 | jaja |
| 0,5 szlanki | mleka MILSANI |
| 100 g | roztopionego masła MILSANI |
| łyżka | cukru wanilinowego BACK FAMILY |
| 2 | szczypty soli |
Przygotowujemy blachę do babeczek, wykładając jej wgłębienia papilotkami do pieczenia muffinów.
Nagrzewamy piekarnik do 180°C. W jednej misce mieszamy składniki suche, a w drugiej mokre. Następnie łączymy je razem, na końcu dodając borówki.
Napełniamy papilotki ciastem do ok. 4⁄5 ich wysokości i pieczemy ok. 25 minut.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)