łatwy
30min.
| 2 Porcje | |
|---|---|
| 1 | opakowanie burgera wołowego z burakiem |
| 2 | bułki z ziarnami |
| 1 | duży pomidor malinowy |
| 1 | mała czerwona cebula |
| świeża kolendra | |
| ser feta | |
| chilli w plastrach | |
| sól, pieprz |
Pomidora sparz i obierz ze skórki. Posiekaj w drobną kostkę. Równie drobno posiekaj cebulkę i kolendrę, wymieszaj z pomidorem. Dopraw dolą, pieprzem i płatkami chilli.
Burgera usmaż na grillu lub patelni grillowej. Bułeczki przekrój i podgrzej obok burgerów.
Złóż swoje burgery - na bułkę nałóż burgera, salsę pomidorową i pokruszoną fetę. Przykryj drugą częścią bułeczki.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)