łatwy
20min.
| 4 Porcje | |
|---|---|
| 1 paczka | Mozzarella Wrap Cucina |
| 20 g | serka twarogowego z ziołami |
| 70 g | sera bałkańskiego |
| 20 g | masła Milsani |
| 100 g | pieczarek |
| 30 g | szynki Wędliniarnia |
| sól | |
| pieprz | |
| płatki chilli |
Rozłóż wrap na desce do krojenia i równomiernie rozsmaruj na nim serek twarogowy. Następnie rozłóż drobno pokrojony ser bałkański i szynkę.
Pokrój pieczarki w plastry i podsmaż na maśle - jeszcze ciepłe rozłóż na wrapie. Dopraw solą, pieprzem i płatkami chilli.
Zawiń wrapa i pokrój na 1-2 centymetrowe plastry. Gotowe!
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)