łatwy
5min.
| 4 Porcje | |
|---|---|
| 1 | imbir wielkości orzecha |
| 120 g | konfitury morelowej Confifrucht |
| 25 g | 25 g musztardy stołowej średnio ostrej |
| 60 g | 60 g słodkiej śmietanki Milsani 30% lub 36% (do znalezienia w lodówce) |
| 1 łyżeczka | curry Portland |
| sól | |
| pieprz Portland | |
| Niektóre artykuły są dostępne w naszej ofercie tylko sezonowo. | |
Obierz imbir i zetrzyj go na tarce o drobnych oczkach.
Trzepaczką rozmieszaj konfiturę z musztardą, imbirem i śmietanką, a następnie dopraw całość curry, solą i pieprzem.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)