łatwy
45min.
| 4 Porcje | |
|---|---|
| ok 120 g | zielonej cebulki lub szczypiorku |
| 2 łyżki | oleju roślinnego |
| 100 g | wędzonego łososia (do znalezienia w lodówce) |
| 100 g | serka śmietankowego z ziołami Gut Bio (do znalezienia w lodówce) |
| Niektóre artykuły są dostępne w naszej ofercie tylko sezonowo. |
Przygotuj naleśniki według podstawowego przepisu.
Drobno pokrój cebulkę.
Rozgrzej olej, podsmaż na nim zieloną cebulkę, a następnie zdejmij ją z patelni i wystudź.
Zmieszaj zieloną cebulkę z serkiem śmietankowym.
Naleśniki posmaruj przygotowanym serkiem, na górę nałóż łososia i ciasno zwiń.
Pokrój naleśniki na ok. dwucentymetrowe plastry i podawaj.
Warto przygotować zwinięte naleśniki wcześniej. Przygotowane rolki zawiń w folię spożywczą i zostaw na jakiś czas w lodówce. Krótko przed podaniem pokrój je w plasterki.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)