łatwy
10min.
10min.
| 4 Porcje | |
|---|---|
| 1 | cebula |
| 1 ząbek | czosnku |
| 1 łyżka | oleju roślinnego Buttella |
| 500 g | mięsa mielonego wieprzowo-wołowego Mięsne Specjały |
| do smaku | sól i pieprz Portland |
| 5 łyżek | keczupu pomidorowego Delikato |
| 2 | pomidory |
| 4 łyżki | kukurydzy King's Crown |
| 4 łyżki | fasoli czerwonej Kidney King's Crown |
| 8 liści | sałaty lodowej |
| 200 g | kwaśnej śmietany Milsani |
| 8 plastrów | ulubionego sera |
| 4 wrapy | Tortilla Trader Joe's |
| W zależności od sezonu nie wszystkie produkty są stale dostępne w naszej ofercie. | |
Obierz cebulę i czosnek i drobno posiekaj.
Rozgrzej olej na patelni, smaż cebulę i czosnek, aż bdo zeszklenia, dodaj mięso i smaż przez około 5–7 minut, regularnie mieszając. Dopraw solą i pieprzem. Dodaj ketchup i wymieszaj utrzymując temperaturę.
Pomidory umyj i pokrój w kostkę. Wymieszaj kukurydzę, fasolę i pomidory z mięsem.
Umyj i osusz sałatę. Wymieszaj ze śmietaną.
Podpiecz wrapy jeden po drugim na patelni przez około 30 sekund z każdej strony. Posmaruj wrapy kwaśną śmietaną. Umieść 2 liście sałaty na każdym z nich i rozłóż mięso na środku. Przykryj dwoma plasterkami sera. Zwiń wrapy i podawaj.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)