łatwy
10min.
| 6 Porcje | |
|---|---|
| 250 g | (2 opak.) sera camembert Hofburger lub COQ |
| 60 g | miękkiego masła |
| 2 | cebule |
| sól | |
| pieprz | |
| kminek mielony | |
| słodka papryka w proszku |
Obierz cebulę. Jedną pokrój w drobną kostkę, a drugą w krążki. Camembert pokrój w drobną kostkę i przełóż do miski. Masło również pokrój w kostkę i dodaj do sera. Widelcem rozgnieć camembert z masłem na gładką masę. Dodaj pokrojoną w kostkę cebulę i rozmieszaj.
Dopraw całość solą, pieprzem, papryką w proszku i mielonym kminkiem. Przed podaniem ozdób całość pokrojoną w krążki cebulą. Podawaj jako dodatek do bawarskich precli.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)