łatwy
20min.
| 3 Porcje | |
|---|---|
| 3 szklanki | pełnego gorącego mleka MILSANI |
| 4 łyżeczki | białego cukru |
| ½ łyżeczki | przyprawy do ciasta dyniowego |
| ½ łyżeczki | ekstraktu waniliowego |
| 180 ml | parzonej kawy o podwójnej mocy |
| 3 łyżki | bitej śmietany MILSANI |
W blenderze wymieszaj gorące mleko, cukier, ekstrakt waniliowy i przyprawę dyniową. Mieszaj aż do spienienia.
Wlej mieszaninę do 3 kubków do ok. 2/3 pojemności. Dolej do każdego z kubków 60 ml kawy.
Udekoruj kubki bitą śmietaną i przyprawą do ciasta dyniowego.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)