średni
20min.
180min.
| 4 Porcje | |
|---|---|
| 600 g | schabu w plastrach |
| 3 łyżki | oleju |
| 1 | duża cebula |
| 500 ml | gorącego bulionu lub rosołu |
| 2 łyżki | masła |
| 2 łyżki | mąki |
| 3 łyżeczki | słodkiej papryki |
| 0,5 łyżeczki | ostrej papryki |
| 2 łyżeczki | czosnku |
| 2 | listki laurowe |
| 3 sztuki | ziela angielskiego |
| 1 łyżeczka | koncentratu pomidorowego |
| sól | |
| pieprz |
Podsmaż posiekaną cebulę na oleju. Następnie przesuń ją na bok i wyłóż na patelnię plastry schabu. Obsmaż z obu stron, aż się zarumienią, następnie dopraw je solą i zmielonym pieprzem.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)