łatwy
1godz. 30min.
30min.
| 4 Porcje | |
|---|---|
| 8 pałek | z kurczaka |
| 2 łyżki | przecieru pomidorowego |
| 3 łyżki | miodu |
| 2 łyżki | oleju |
| 2 łyżki | przyprawy do kurczaka |
| 4 łyżki | wina Ronco di Sassi Primitivo (opcjonalnie) |
| 2 ząbki | czosnku drobno posiekane |
| 2 łyżki | wody (w przypadku, gdy nie dodamy wina) |
Mięso umyj i osusz. Pozostałe składniki wymieszaj. Obtocz mięso w marynacie i odstaw na 0,5 h do lodówki.
Następnie włóż do naczynia żaroodpornego i piecz w piekarniku rozgrzanym do 180˚C ok. 50 minut.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)