łatwy
20min.
| 0 Porcje | |
|---|---|
| 4 szt. | pieczarek portobello |
| 400 g | mrożonego szpinaku w liściach |
| 1 łyżka | łyżka masła MILSANI |
| 2 ząbki | czosnku |
| kawałek ulubionego sera (polecamy nasze sery HOFBURGER) | |
| sól, pieprz |
Posiekany czosnek podsmażamy minutę na maśle, dodajemy szpinak i czekamy, aż się rozpuści. Solimy, pieprzymy i dusimy, aż płyn wyparuje.
Usuwamy nóżki pieczarek (można je posiekać i dodać do farszu), lekko solimy kapelusze i wypełniamy je szpinakiem. Posypujemy startym serem.
Układamy grzyby na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i zapiekamy w 180°C do czasu, aż ser rozpuści się i lekko zrumieni. Podajemy z sałatką, pomidorkami i siekaną natką pietruszki.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)