łatwy
10min.
| 1 Porcje | |
|---|---|
| 1 plaster | sera maasdamer Hofburger (do znalezienia w lodówce) |
| 1 listek | sałaty rzymskiej mini |
| żółta papryka | |
| 1 kromka | chleba wieloziarnistego |
| trochę | masła Milsani |
| 1 plaster | szynki drobiowej (do znalezienia w lodówce) |
| 1 łyżka stołowa | antipasti Creme Casa Morando, paprykowego |
| 2 | wykałaczki |
| Niektóre produkty są dostępne w naszej ofercie tylko sezonowo. | |
Z plastra sera wytnij trójkąt o długości ok. 10 cm i na chwilę odłóż na bok.
Ogórek pokrój w cienkie plasterki.
Listki sałaty umyj i osusz.
Paprykę pokrój w paski.
Posmaruj kromkę chleba cienko masłem i podziel ją na pół. Na jednej połówce ułóż plaster szynki, ser pozostały z wycinania trójkąta, plasterki ogórka, paprykę i sałatę.
Na sałacie rozłóż antipasti creme. Przykryj pozostałą połową kromki.
Serowy trójkąt przymocuj wykałaczkami do górnej kromki, aby przypominał żagiel.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)