średni
40min.
| 2 Porcje | |
|---|---|
| 2 szt. | Polędwiczek wieprzowych |
| 12-16 | plastrów Szynki szwarcwaldzkiej |
| 1 szt. | LA COQ DE FRANCE Sera francuskiego miękkiego |
| ok. 100 g | TRADER JOE’S Śliwkek suszonych |
| 1 | opakowanie PORTLAND Papryki słodkiej |
| do smaku | Sól, PORTLAND Pieprz mielony |
Polędwiczki umyć i oczyścić z błon. Pokroić w poprzek włókien na plastry o grubości 2 cm. Delikatnie rozmiękczyć dłonią, a następnie przyprawić papryką, pieprzem i lekko osolić.
Na każdą tak przygotowaną polędwiczkę położyć śliwkę suszoną i mały plaster sera dojrzewającego. Całość zawinąć w plaster szynki szwarcwaldzkiej.
Grillować na małym ogniu przez około 15 minut (najlepiej na tacce do grillowania, uprzednio lekko posmarowanej tłuszczem).
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)