łatwy
20min.
| 2 Porcje | |
|---|---|
| 1 | arbuz pokrojony na kawałki |
| 200 g | sera feta, pokrojonego w kostkę |
| 1 | ogórek pokrojony w plasterki |
| 1 | czerwona cebula pokrojona w cienkie plastry |
| kilka listków świeżej mięty | |
| sól do smaku | |
| pieprz do smaku | |
| sok z jednej cytryny | |
W dużej misce połącz arbuz, fetę, ogórek i cebulę. Dodaj świeżą miętę, pieprz i delikatnie wymieszaj. Skrop sałatkę sokiem z cytryny i delikatnie posól do smaku. Przed podaniem schłódź w lodówce przez około 30 minut.
Smacznego!
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)