łatwy
15min.
| 2 Porcje | |
|---|---|
| 2 | croissant maślany |
| 4 | jajka Wesoły Kurnik |
| polędwica sopocka WĘDLINIARNIA | |
| 2 | łyżki majonezu DELIKATO |
| sól i pieprz LE GUSTO do smaku | |
1.Jajka ugotuj na twardo, obierz i rozgnieć widelcem w misce.
2.Dodaj majonez, sól i pieprz. Dobrze wymieszaj.
3.Przekrój croissanta na pół i nałóż sałatę, pokrojonego ogórka lub pomidora, szynkę i pastę jajeczną.
4.Przykryj drugą połówką croissanta i zapakuj do pojemnika.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)