łatwy
45min.
4 Porcje | |
---|---|
2 | jajka |
2 szklanki | mąki DOBRE PLONY |
1½ szklanki | mleka MILSANI |
1 łyżka | masła MILSANI |
2 łyżeczki | proszku do pieczenia ALBONA |
1/3 szklanki | cukru |
szczypta soli |
Roztrzep jajka i wymieszaj z mlekiem. Dodaj przesianą mąkę, proszek do pieczenia, cukier i sól.
Kiedy składniki dokładnie się połączą, dolej rozpuszczone masło i ponownie wymieszaj. Odstaw na 10–15 minut.
Smaż z obu stron na suchej patelni teflonowej. Ciepłe naleśniki podawaj z dżemem GOLDEN FRUIT.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)