łatwy
25min.
30min.
4 Porcje | |
---|---|
125 g | mąki pszennej Dobre Plony |
1/2 łyżeczki | soli jodowanej |
2 szt. | jaja Gut Bio |
200 ml | mleka Gut Bio (do znalezienia w lodówce |
50 g | masła Milsani (do znalezienia w lodówce) |
Niektóre artykuły są dostępne w naszej ofercie tylko sezonowo. |
Mąkę, sól, jajka i mleko rozmieszaj na gładką masę i odstaw na 30 minut.
Na patelni rozpuść odrobinę masła, wylej trochę ciasta i smaż z obu stron na cienkie naleśniki.
Powtarzaj pieczenie, aż zużyjesz całe ciasto.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)