łatwy
10min.
30min.
| 4 Porcje | |
|---|---|
| 4 | żółte lub czerwone papryki, średniej wielkości |
| 2 | pomidory |
| 3 | cebule dymki |
| 200 g | oryginalnej greckiej fety (dostępna w chłodni) |
| 200 g | twarogu z ziołami Milsani |
| sól | |
| pieprz | |
| W zależności od sezonu nie wszystkie produkty są stale dostępne w naszej ofercie. | |
Umyj paprykę, pokrój na pół w poziomie i usuń białe ścianki działowe. Umyj pomidory, podziel je na ćwiartki i usuń rdzeń, pokrój w małe kostki. Umyj cebule, wyczyść je i pokrój w drobne pierścienie.
Zmiażdż ser feta widelcem i wymieszaj z twarogiem. Dołóż pomidory i cebulę i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Napełnij połówki papryki mieszanką, ułóż na kawałkach papieru do pieczenia o wymiarach 30 × 30 cm, przykryj folią aluminiową i dobrze zamknij.
Gotuj na grillu na średnim ogniu przez około 25-30 minut.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)