łatwy
30min.
30min.
| 8 Porcje | |
|---|---|
| 1 | puszka czerwonej fasoli Kidney |
| 2 | małe banany 170 g |
| 2 łyżki | oleju rzepakowego BELLASAN |
| 3 łyżki | kakao ALBONA |
| 50 g | daktyli |
| 4 łyżki | płatków owsianych |
| 1 łyżeczka | cukru waniliowego BACK FAMILY |
| 70 g | gorzkiej czekolady MOSER ROTH |
| 1,5 łyżeczki | proszku do pieczenia BACK FAMILY |
| 0,5 łyżeczki | cynamonu LE GUSTO |
| 30 g | orzechów włoskich TRADER JOE`S |
Czerwoną fasolę przepłukać. Daktyle zalać wrzątkiem na 20 minut. Banany obrać i pokroić.
Płatki owsiane zmiksować na mąkę. Orzechy włoskie i gorzką czekoladę posiekać na drobno.
Zmiksować fasolę z bananem i odcedzonymi daktylami. Dodać olej rzepakowy, kakao, mąkę z płatków owsianych, cukier waniliowy, proszek do pieczenia, cynamon, orzechy i czekoladę.
Wymieszać na gładką masę. Przełożyć do papilotek. Piec przez 30 minut w temperaturze 180 C.
:)
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)