łatwy
40min.
2 Porcje | |
---|---|
Mąka | |
Woda | |
Miód | |
Kalafior | |
Keczup | |
Czosnek granulowany | |
Papryka słodka | |
Ostry sos, np. sriracha |
Wymieszaj w misce mąkę, mleko wodę, miód, keczup i przyprawy: czosnek granulowany, paprykę słodką oraz sos ostry, np. sriracha.
Umyj kalafiora i oczyść z liści. Podziel na mniejsze kawałeczki a następnie osusz. Osuszone kawałki obtocz w przygotowanej masie i ułóż na wyłożonej papierem do pieczenia blasze.
Piecz w 225 stopniach przez 25 minut. Wyjmij skrzydełka z piekarnika, obtocz jeszcze raz w sosie i wstaw na dodatkowe 5 minut.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)