łatwy
60min.
4 Porcje | |
---|---|
500 g | kiełbasy śląskiej regionalnej Wędliniarnia |
3 łyżki | musztardy regionalnej Roleski |
2 łyżki | kwaśnej śmietany |
2 łyżki | chrzanu |
2 łyżki | majonezu Delikato |
1 paczka | sosu sałatkowego czosnkowego |
opcjonalnie przyprawy na grilla Kamis |
Musztardę, chrzan, śmietanę i sos sałatkowy wymieszaj do połączenia w miseczce, a całość włóż do lodówki na około godzinę.
Przed grillowaniem ponacinaj kiełbaski w kratkę, a następnie grilluj przez kwadrans, nie zapominając o przewracaniu w trakcie, tak aby zgrillowały się równomiernie.
Serwuj z sosem musztardowo-chrzanowym, w razie potrzeby dopraw przyprawami Kamis.
Świetnie do kiełbasek będzie pasowało wypieczone na grillu pieczywo, na przykład bagietka czosnkowa.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)
Wymagana aktywacja wiadomości (SMS)
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail / SMS)