łatwy
10min.
4 Porcje | |
---|---|
6 | płatów śledziowych w oleju |
duża cebula | |
2 | jabłka |
4 | kopiaste łyżki kwaśnej śmietany |
pieprz |
Śledzie odsączyć i pokroić w poprzek na ok. dwucentymetrowe paski, a cebulę pokroić w drobną kostkę.
Obrać i potrzeć na tarce jabłka. Wymieszać je z cebulą, śmietaną i dodać pieprzu.
Ułożyć śledzie na półmisku, przykryć cebulowo-jabłkową kołdrą. Schłodzić przed podaniem.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)
Wymagana aktywacja wiadomości (SMS)
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail / SMS)